• New
2 в 1 Велосипеден Компютър Сензор за Скорост на ABS Мотор Кодекс Маса Притежателя на Волана Сензор за Определяне на Скоростта на Планински Велосипед Безжичен Кодекс ?
zoom_in

2 в 1 Велосипеден Компютър Сензор за Скорост на ABS Мотор Кодекс Маса Притежателя на Волана Сензор за Определяне на Скоростта

BGN 63.84

Брой продукти
check Продуктът е наличен

Моля, изберете подходящия инструмент за вашите нужди.Това е добър избор, когато искате да имате ръчни инструменти за вашия велосипед. безжична код таблица 2 в 1.Велосипеден компютър, сензор за честотата на въртене и стъпки.Когато в продължение на 5 минути сигналът не идва, безжичен брояч автоматично се изключва екрана на дисплея, за да пести енергия.Следващия път, когато отидеш на кон, той може да се събудите автоматично в рамките на 30 секунди.При това можете да зададете лични настройки, както и трапезни код автоматично ще изчисли вашето упражнение.Функция : 1. Когато в продължение на 5 минути сигналът не идва, безжичен брояч автоматично се изключва екрана на дисплея, за да пести енергия.Когато сте на шофиране, той може да се събудите автоматично в рамките на 30 секунди.2. В същото време вие можете да зададете лични настройки и трапезни код автоматично ще изчисли вашето упражнение.3. Супер голям екран с функция за автоматично събуждане.С подсветка вие все още можете да го използвате през нощта.4. С безжичен сензор за скорост и честотата на стъпки.5. 2 в 1 безжични кодова таблица.Велосипеден компютър, сензор за честотата на въртене и стъпки.Параметри : Състояние : 100% абсолютно Новыйтип : под наем Код таблицаматериал : abs Цвят : както е показано на изображенииcode таблица Батерия : 1 х CR2302 батерия (не включително)Сензор за скорост и стъпки батерия : 1 х CR2302 батерия (не включително)Осъществяване списък : 1 х код таблица1 х сензор за скорост и стъпки 1 х Base1 х каучук Pad1 x Магнит 2 x Гъба Pad8 x Ленти 2 х Ръководство за потребителя.

Condition:
100% Brand New
Item Type:
Bike Code Table
Material:
ABS
Color:
as picture shown
Code Table Battery:
1 x CR2302 battery (not including)
Speed and step sensor battery:
1 x CR2302 battery (not including)
Package List:
1 x Code Table :
1 x Speed and Step Sensor :
1 x Base :
1 x Rubber Pad :
1 x Magnet :
2 x Sponge Pad :
8 x Ribbons :
2 x Manual :

Свързани продукти..