• New
1 брой диаметър: 22мм, Дължина: 300mmred мед през цялата пръчка, използвана за кратко подкрепа на вала, модел на самолета, като модел на кораб, моделиране на автомобили и т.
zoom_in

1 брой диаметър: 22мм, Дължина: 300mmred мед през цялата пръчка, използвана за кратко подкрепа на вала, модел на самолета,

BGN 53.27

Брой продукти
check Продуктът е наличен

Материал : Червена мед през цялата пръчка, използван за различни миниатюрни оси, модели и т.н. Стабилни свойства, проводимост силна, устойчивост на износване, устойчивост на корозия,способността да се издържа на висока температура.Притежава висока топлопроводимост и пластичност.Широко използван в valais съоръжения, valais моторни, кратък valais подкрепа, модели джоба на вала, миниатюрни цапфе, модел самолет, модел кораба, моделиране автомобили.Обрабатываемость, лека заваряване, подходящи за направата на различни детайли с дълбока аспиратор и напрежение на огъване.Ние се стремим да осигурим отлично обслужване на клиентите с нашата безусловна безплатна замяна или връщане на парите.Описание : Материал : месинг прът.Той притежава пластичност, свариваемостью и устойчивост на корозия.Повърхността е гладка, а съдържанието на кислород е ниско.Чудесна организация.Обрабатываемость, лека заваряване, подходящи за направата на различни детайли с дълбока аспиратор и напрежение на огъване, свариваемых-твърди и издръжливи.Много подходящ за заваряване и запояване.Той има механични свойства и устойчивост на топлина.Медта широко се използва в разработването на продукти, експерименти САМ, поддръжка, производство и т.н. идеален за проекти, вариращи от изкуство, занаяти или хоби и завършвайки с промишлени и научни целямиупаковка в комплекта : Цвят : золотый1 x месинг rod Notice : 1. Поради светлинни ефекти цвета на обекта може да се различават малко от изображението.2. Поради ръчно измерване, моля, позволете грешка 1-3 mm. Преди началото на търговията, уверете се, че нямате нищо против.

Свързани продукти..