• New
Титуляр Телефонна Карта - Мобилен Телефон, Портфейл Силиконова Пръчка-На Держателе Карти, Залепваща Силиконова Пръчка-на ID Кредитна Карта, в Чантата Калъф За Телеф?
zoom_in

Титуляр Телефонна Карта - Мобилен Телефон, Портфейл Силиконова Пръчка-На Держателе Карти, Залепваща Силиконова Пръчка-на

BGN 6.39

Брой продукти
check Продуктът е наличен

【Great Stroage】С двоен джоб, без да е необходимо громоздком чантата или портфейла си, ни на притежателя на картата лесно да притежава кредитна карта, документ за самоличност и да има малко пари, и сте готови за работа. 【Качествен материал】на Притежателя на картата е изработена от здрав качествен противоскользящего силиконов материал.Той е достатъчно издръжлив и траен, за да запази формата си и карти не са изпадали. 【Инсталиране на】Просто махнете отметката от самозалепваща се капака и залепете калъф за всеки калъф за телефон.Почти всеки телефон е съвместим с джоб за карти elago. 【Multi Function】Не само в чантата си за телефон, но и на играчка, която може да облекчи тревожността.Прикрепив му към неговия автомобил, маса, хладилника или на друго място, вие ще получите допълнително място за съхранение на нещата. 【Следпродажбено обслужване】 : Ако имате някакви въпроси, моля, свържете се с нас.Ние ще ви помогнем за решаване на проблема в рамките на 24 часа.Титуляр телефонна карта - Мобилен телефон, Портфейл Силиконова пръчка-на Держателе Карти, залепваща Силиконова Пръчка-на ID Кредитна карта, в Чантата Калъф за телефон Ръкав Калъф Джоб е Съвместим с повечето смартфони.

Свързани продукти..