• New
Предварително почистване на четки за грим, електрически чисти четки за грим и сушильщик, C-тип порученный мултифункционален силиконов щепсела, ултра-бързо електри?
zoom_in

Предварително почистване на четки за грим, електрически чисти четки за грим и сушильщик, C-тип порученный мултифункционален

BGN 20.79

Брой продукти
check Продуктът е наличен

[ЧАСТЕН СИЛИКОНОВАТА ТАПА за ПАТЕНТ на МУХЪЛ МНОГОФУНКЦИОНАЛНА] : може да се използва за четки с диаметър от 5-25 см, не е необходимо да се промени силиконовата щепсела, лесно свързване и се опира, е лесен за използване.Тя може да чисти по-малки четки с диаметър по-малко от 5 мм. [с Щепсел ТИП C МОЖЕ да се ЗАРЕЖДА] : Върви с зарядно кабел Тип C. Регулируеми три нива на мощност за бързо почистване.Вградена литиева батерия 1500mah, пълно зареждане може да използва последните 6 часа. [ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ЧИСТ И ПРОСТОР ЗА ЧЕТКИ ЗА ГРИМ] : Пречистване на четки за грим, изработени от висококачествени материали, за по-дълъг обслужване, точност и сигурност.Нашият пречистване на електрически четки за грим почиства четката до 99% за по-добра производителност за нанасяне на грим. [CLEAN AND DRY 2 IN 1 MAKEUP BRUSH CLEANER] : С помощта на автоматично пречистване на четки за грим може да е идеално почистени и сухи четки за по-малко от минута.Това ще направи нанасяне на грим е много по-бързо и по-приятно.Не се изненадвайте, ако имате малко повече време за още една чаша кафе, преди да замине на работа great electric makeup brush за по-чисти. [ЛЕСЕН ЗА ИЗПОЛЗВАНЕ чисти ЧЕТКИ ЗА ГРИМ] : Само в 3 стъпки лесно да използвате този електрически пречистване и сушилня за грим. 1.Прикрепете четка за блесне. 2.Изсипете в купа с вода и сапун. 3.Потапят се & завийте за да почистите, вдигнете & завийте, за да изсъхне, това автоматично чисти четки за грим ще освободи ръцете си и ще спестим много време.Захранване : Тип c cable Suitable ползи : 5-25mm диаметър на brush Color размер на кутията : 11.8*11.8*13cm Weight : 300g Use време след пълно задължения : около 6 hours Power ниво : 3 levels Battery капацитет : 1500mah Package : кутия цвят.

Свързани продукти..