• New
USB3.0 Твърд диск, Щепсела и да играе Външен твърд диск 2.5 in Мобилен Преносим Твърд диск за настолни компютри, преносими компютри, наблюдение(1 TB)
zoom_in

USB3.0 Твърд диск, Щепсела и да играе Външен твърд диск 2.5 in Мобилен Преносим Твърд диск за настолни компютри, преносими

BGN 61.83

Брой продукти
check Продуктът е наличен

Документи, План за евакуация, ще бъдат доставени за вас само чрез електронна поща на адреса, асоцииран с вашия акаунт и можете да ги намерите в центъра за съобщения на вашия акаунт в съобщенията на купувача/продавача.Ако вашият диск спре да работи, план за възстановяване след бедствие ще се опита да възстанови данни от излезли от строя диск, и възстановените данни ще бъдат върнати на носител или чрез сигурна облачное за съхранение на данни.Се прилага за новите однодисковые външни твърди дискове на всяка марка при покупка в рамките на 30 дни (разписката трябва да се запази за покупки не е една и съща сделка).Безплатна доставка за възстановяване на данни в лабораторията; 24/7 онлайн следене на състоянието на нещата.Ако вашите данни няма да бъдат възстановени, ще получите парите си обратно. 【USB 3.0】 : Преносимо допълнително устройството се захранва от USB 3.0, съвместим с вашия компютър. 【Щепсела и да играе】 : Този твърд диск, щепсела и да играе, лесен за използване, не е нужно да инсталирате софтуер. 【Силно пространство за съхранение на】 : Може да осигури достатъчно пространство за съхранение на музика, филми и други файлове. 【Премия и здрав】 : Този преносим твърд диск осигурява удобно съхранение, практичност и дълготрайност. 【Широкото използване на】 : Подходяща за настолни компютри, преносими компютри, мониторинг и т.н., Проста операция.

Свързани продукти..