• New
C. W. USJ Автомобилен Тестер Инструмент за Дизелов Инжектор Тестер Инструменти Common Rail Авто Инструмент за Диагностика Поток Комплект Авто Дюза Горивните Инжектори за ?
zoom_in

C. W. USJ Автомобилен Тестер Инструмент за Дизелов Инжектор Тестер Инструменти Common Rail Авто Инструмент за Диагностика

BGN 77.92

Брой продукти
check Продуктът е наличен

Откриване на промени на напрежението в реално време при стартиране на колата.Контролирайте работното състояние на системата за таксуване. * Дизелов инжектор Common Rail Разходомер Тестов комплект. * Предназначен за измерване на обратния поток на дизелови автомобили с обем до 6 цилиндъра, оборудвани с система за впръскване Common Rail. * Бързо и лесно се идентифицира износени, блокирани или прекъснати инжектори.WZCUICAN има кратка история от основаването си през 2019 г., но неговата учтива производствена практика, която не се е променило от създаването на марката, получила висока оценка не само от Япония, но и от чужбина.Това е само висококачествен артикул, който може да се използва в продължение на дълго време, защото той е толкова описани подробно и интимен.Дизелов инжектор Common Rail Разходомер Тестов комплект * Предназначен за измерване на обратния поток на дизелови автомобили до 6 цилиндъра, оборудвани с система за впръскване Common Rail.* Бързо и лесно се идентифицира износени, блокирани или извън инжектори.* Идва с измервателни тръби за кратко тэм-тестове и измервателни флаконами за дългосрочна, по-точна оценка.Опаковъчен лист : 6 x Адаптер : за дюзи B-o-sch.6 x Адаптер : за дюзи S-i-emens.6 x Адаптер : за дюзи D-e-lphi.6 x Адаптер : за дюзи D-e-nso.6 степен резервуарных бутилки за използване при работа на двигателя(капацитет 105 мл)6 топливостойких прозрачни маркучи с дължина 650 mm 6 степен манометрических тръби за използване при проворачивании на двигателя(капацитет 95 мл)Анодизиран подвесная стойка за бутилки за отсек за мъже и жени , потребители за спортове на открито, като например шофиране, риболов, каране на ски, пътуване, туризъм, разходка с лодка и много други. подходящ е като моден аксесоар и ежедневни облекла през цялата година.Той също опаковани в подарък опаковка, което го прави забележителен, но практична идея за подарък за приятелите и семейството си!.

Свързани продукти..