• New
YANGJUAN Diamond Whiskey Decanter Set, Бессвинцовая стъклена чаша за вода, най-Добрият подарък за Деня на бащата, рожден Ден, Ден на благодарността, Младоженците(12 бр. - Стъклен компл?
zoom_in

YANGJUAN Diamond Whiskey Decanter Set, Бессвинцовая стъклена чаша за вода, най-Добрият подарък за Деня на бащата, рожден

BGN 224.75

Брой продукти
check Продуктът е наличен

❤-Надежден марка : YANGJUAN, който вече повече от десет години се занимава създаването на домакински продукти, особено на изделия от стъкло.Ние не само се фокусираме към проверка на качеството на продуктите, но и фокусирани върху иновативни продукти. ❤-Безоловен стъклен материал : В сравнение с обикновените чаши за уиски, нашия набор от графинов за уиски е изработен от бессвинцового стъкло, което на 100% безвредни за човешкия организъм!По-висока прозрачност и блясък!Пие с този набор от виното и фаянс - голямо удоволствие!. ❤-Не само чаши за уиски : този комплект чаши за вино може да се използва за съхранение на почти всички напитки, не само с уиски, но и не само вино!Като стъкло, това е предмет от първа необходимост за живота си, но това също е занаят и украса на бюрото си, в помещението. ❤-Опаковка луксозни кутии : Този набор от графинов за уиски е опакован в луксозна подарък кутия.Кристален бутилка уиски и чаша - идеални подаръци за всякакви поводи, като рожден ден, ден на бащата, годеж, годишнина от сватба, кръщение или Коледа. ❤-12 бр луксозен комплект : можете да получите гарафа*1, кристал*6, кутия за съхранение*3, поставка за чаши*1, тава*1. Този луксозен комплект може да отговори на вашите ежедневни нужди и е най-добрата украса на вашата стая.

Свързани продукти..