• New
Хладилник RUNHUAYOU Охладител, Хладилник е по-топла Напитка Фризера за Бутилирана вода (350~600 мл) Мляко Насладете се на почивка
zoom_in

Хладилник RUNHUAYOU Охладител, Хладилник е по-топла Напитка Фризера за Бутилирана вода (350~600 мл) Мляко Насладете се

BGN 377.19

Брой продукти
check Продуктът е наличен

❤Преносим, компактен и удобен за переноске, този мини - хладилник може да се използва в офиса или в колата. ❤Практичен и многофункционален, той може да удължи време на хладилно съхранение на студени напитки, при необходимост и да топли напитки-дълго. ❤Се захранва от USB-кабел, подходящ за всички КОМПЮТРИ, автомобили или други USB-портове, батерия, не се изисква. ❤Лесно да се инсталира и да работи, функцията отопление или охлаждане функция може да се промени ключа. ❤ На външния вид на стилен и хладен, подходящ за настаняване на консервирани напитки, бутилирана вода (350~600 мл), мляко и т.н. ❤Преносим, компактен и удобен за переноске, този мини - хладилник може да се използва в офиса или в колата.❤Практичен и многофункционален, той може да удължи време на хладилно съхранение на студени напитки, при необходимост и да топли напитки-дълго.❤Захранва от USB-кабел, подходящ за всички КОМПЮТРИ, автомобили или други USB-портове, батерия, не се изисква.❤Лесна инсталация и експлоатация, като функция на отопление или охлаждане, може да се променя ключа.❤ Външния вид на стилен и хладен, подходящ за настаняване на консервирани напитки, бутилирана вода (350~600 мл), мляко и т.н. Параметри : Състояние : 100% абсолютно новыйматериал : abs Цвят : както е показано Външни размери : около 8,5 x 12 x 25 см/3.3 инча x е 4,7 инча x 9,8 дюймаusb дължина на кабела : около 1.2 m / 3.9 feet Working Дължина на USB кабела : около 1.0 m / 3.3 feet Cooling мощност : 5 V 1000m A Мощност на отопление : 5 V 500m AMaximum температура на нагряване : 50℃Минималната температура на охлаждане : 10℃Време на охлаждане : 10~15mins Heating време : lasting Noise : 35dbоперационная система : PCPackage тегло : 820g Quantity : 1 Package Включва : 1 Mini USB хладилна забележка : 1. Моля, обърнете внимание, че действителният размер, които не са показани на снимки, моля, обърнете се към описанието, за да получите подробна информация за размера.2. Тъй като е ръчно измерване, моля, позволете на 1-3 мм разстояние, благодаря.3. Поради разликамежду различните монитори изображение може да не отразява действителния цвят на продукта.4. Поради различните настройки на осветление и на екрана цвят на елемента може да се различават малко от изображението.Поради различни методи за измерване на ръка, моля, нека малко по-различни размери.

Condition:
100% brand new
Material:
ABS
Color:
as shown
External dimensions:
about 8.5 x 12 x 25 cm/3.3 inches x 4.7 inches x 9.8 inches
USB cable length:
about 1.2m / 3.9 feet
Working USB cable length:
about 1.0m / 3.3 feet
Cooling power:
5V 1000mA
Heating power:
5V 500mA
Maximum heating temperature:
50℃
Minimum cooling temperature:
10℃
Refrigeration time:
10~15mins
Heating time:
lasting
Noise:
35DB
Operating System:
PC
Package weight:
820g
Quantity:
1
Package Included:
1 Mini USB refrigerator :
1. Please note that the actual size is not shown in the photo, please refer to the description for details about the size. :
2. Because it is manual measurement, please allow 1-3mm spacing, thank you. :
3. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
4. Due to different lighting and screen settings, the color of the item may be slightly different from the picture. :
Due to different manual measurement methods, please allow slightly different dimensions. :

Свързани продукти..