• New
Вольфрамовая Электродная Игла, Заваряване Вольфрамовый Електрод 30% Съдържание на Флюс Церий Tungsten за механично обслужване на авиационната индустрия за производст?
zoom_in

Вольфрамовая Электродная Игла, Заваряване Вольфрамовый Електрод 30% Съдържание на Флюс Церий Tungsten за механично обслужване

BGN 72.56

Брой продукти
check Продуктът е наличен

СИГУРЕН И ЗДРАВ Подбрани висококачествени материали от церия и волфрам, трайни и издръжливи, безопасни и надеждни за използване.ОБЛАСТ на ПРИЛОЖЕНИЕ Широко се използва за заваряване на неръждаема стомана, механично обслужване, индустрията и авиацията, и т.н. ЛЕСНО СТАРТИРАНЕ на ДЪГАТА Този вольфрамовый прът е непрекъсната и стабилна дъга по време на процеса на заваряване, а не лесно да се съборят дъга.ОСНОВНИТЕ ПАРАМЕТРИ на Съдържание на флюс е 30%, температура на топене-30℃, а заваряване ток-50А, подходящ за серия аргонной заваряване.Специален вольфрамовый електрод за аргонодуговой заваряване не е лесно деформирана и не от пръска, добра заваряване.Функция : 1. ОСНОВНИТЕ ПАРАМЕТРИ на Съдържание на флюс е 30%, температура на топене-30℃, а заваряване ток-50А, подходящ за серия аргонной заваряване.2. ЛЕСЕН СТАРТ на ДЪГАТА Този вольфрамовый прът е непрекъсната и стабилна дъга по време на процеса на заваряване, а не лесно да се съборят дъга.3. СФЕРА на ПРИЛОЖЕНИЕ е Широко използван в заваряване на неръждаема стомана, механично обслужване, индустрията и авиацията и т.н. 4. СИГУРЕН И ЗДРАВ Подбрани висококачествени материали волфрам церия, трайни и издръжливи, безопасни и надеждни за използване.5. НЕ е ЛЕСНО ДЕФОРМИРАН Специален вольфрамовый електрод за аргонодуговой заваряване не е лесно деформирана и не от пръска, добра заваряване.Параметри : Тип на продукта : Заваряване волфрамов ЭлектродеМатериал : церий вольфрамвес : прибл. 77-146 г / 2,7-5,1 унция.Дължина на продукта : прибл. 150mm / 5.9 in Flow Content : 30%Точка на топене : 30℃Цел : Welding Working Температура : Normal Welding Current : 50 ASeries : Аргон Solitary Welding Scope на приложение : Широко се използва за заваряване на неръждаема стомана, промишлени и авиационната индустрия и т.н. Списъка с пакети : 1 x Комплект волфрам, електроди (10 бр)Забележка : 1. Моля, позволете 0-1 инча грешка се дължи на ръчно измерване.Благодарим ви за разбирането.2. Монитори не е калибриран еднакво, цвят на продукта, показан на снимката, може да се различават малко от реалния обект.Моля, обърнете истински като стандарт.

Item Type:
Welding Tungsten Electrode
Material:
Cerium Tungsten
Weight:
Approx. 77-146g / 2.7-5.1oz
Product Length:
Approx. 150mm / 5.9in
Flux Content:
30%
Melting Point:
30℃
Purpose:
Welding
Working Temperature:
Normal
Welding Current:
50A
Series:
Argon Solitary Welding
Scope of Application:
Widely used in stainless steel welding, industrial and aviation industries, etc.
Package List:
1 Set x Tungsten Electrodes (10Pcs) :
1. Please allow 0‑1 inch error due to manual measurement. Thanks for your understanding. :
2. Monitors are not calibrated same, item color displayed in photos may be showing slightly different from the real object. Please take the real one as standard. :

Свързани продукти..