• New
Обогатяване на Кучета Играчки, Емфие Подложка за Малки Кучета, Куче Пъзел Играчки за малки Кученца, Писклив Играчки Кучета Кученце Дъвче Играчки за никнене на млеч?
zoom_in

Обогатяване на Кучета Играчки, Емфие Подложка за Малки Кучета, Куче Пъзел Играчки за малки Кученца, Писклив Играчки Кучета

BGN 28.79

Брой продукти
check Продуктът е наличен

❤【SLOW EATING IS GREAT】- Един от най-добрите играчки за кучета за кученца, предназначен за забавяне на скоростта на хранене на вашето куче.Много помага за предотвратяване на стомашно разстройство, ефективно и полезно за здравето. ❤【8 СКРИПУЧИХ МОРКОВНЫХ ИГРАЧКИ 】- Подложка за кучета snufle идва с 8 скрипучими кученца, одобренными играчки.Не само подложка за храна за кучета, но и ОСЕМ трайни играчки за дъвчене на кучетата. ❤【ИНТЕРАКТИВНА ХРАНЕНЕ】- Невероятно е чудесен и е научно доказан начин да се засили връзката между домашните любимци и техните родители домашни любимци.Този интерактивен подложка за хранене на кучета-наистина си най-добрият вариант. ❤【NO REGULAR SNUFFLE MAT】- е Изработен от неръждаема чувствах тъкан, изградена с 8 пищалками за кученца.Всички прекрасни кученца заслужават тези първокласни интерактивни играчки за кучета. ❤【SMART TOYS SMART CHOICE】- Smart dog пъзели за умни кучета.Умни кучета се нуждаят от умни родители.Умни родители на кучета правят разумен избор.Това е РАЗУМЕН ИЗБОР. ❤【100% ПОЛИТИКА да ОТГОВОРИ на】- Ако не сте доволни от нашия продукт, моля, не се колебайте да се свържете с нас. 100% ВРЪЩАНЕ на ПАРИТЕ-това не е проблем.

Свързани продукти..