• New
UXZDX Куче Машинка за подстригване на Коса Пет Професионална Грижа За Конете Машина Инструмент USB Акумулаторни Електрически Самобръсначки на Косата Нож Котка Куче П?
zoom_in

UXZDX Куче Машинка за подстригване на Коса Пет Професионална Грижа За Конете Машина Инструмент USB Акумулаторни Електрически

BGN 111.16

Брой продукти
check Продуктът е наличен

> С помощта на професионален мотор на меден вала, по-мощна мощност може да се осъвременят в съответствие с изискванията за бритью домашни любимци. > Срок на служба на батерията е 2 часа, за да се предпази батерията и да удължи срока си на служба. > Фина настройка на режещата глава прави по-удобни при бръснене къса коса за любимия си домашен любимец (от 0,8-2 мм). > Мода бръснач за домашни любимци със силна мощност. > Ниско ниво на шум : като се използва технология на ауспуха, много по-нисък стандарт на шума, вашият домашен любимец ще бъде ужасен!.Режещата глава може да бъде точно е удобна и лесна за оформяне.пятискоростная фина настройка позволява прецизно подстригване с дължина на козината на вашия домашен любимец.Опаковка с ножица също може да подстригване на домашни любимци ръчно.Двигател модернизирана в съответствие с изискванията на ДОМАШНИ любимци бръснене.За да се осигури по-мощна мощност се използва професионален двигател от палладиевого сплав с медна вал.Безшумен дизайн, шум, не ще накара кучето да се страхуват, можете бързо и лесно подстригване на домашни любимци!Нека вашият домашен любимец да се радва на свободен от стрес и удобна прическа в собствения си дом.Зареждане чрез USB : да се използва по време на зареждане.Той може да се зарежда от банката за хранене, компютър и т.н. е Широко приложимо : 5 нива на фина настройка, в зависимост от продължителността и размера на козината на домашните любимци, а също така и оборудвани с 4 гранични пити 3/4/9/6 мм, подходящи за начинаещи или професионални грумеров домашни любимци.Професионални инструменти за грижа за домашни любимци за всички кучета, котки, зайци и други домашни любимци.Ножче : керамично blade Charging метод : USB charging Battery капацитет : 1200mah Endurance : 2 hours Pet гребен : 18.7 × 3.4 cm Hair clipper размер : 18.5 cm × 4.5 cm Pet нокторезачки : 14.5 cm × 3.5 Смудобная операция-можете да използвате пишеща машина, за подстригване, за подстригване на косата в домашни условия.

Свързани продукти..