• New
JuxYes Смола Творчески 3D Занаят Жаба Статуетка на Статуята на Притежател на Молив, Забавна Зелена Жаба Текст На Тоалетна Персонализирани Животни Колекционерски Фигу?
zoom_in

JuxYes Смола Творчески 3D Занаят Жаба Статуетка на Статуята на Притежател на Молив, Забавна Зелена Жаба Текст На Тоалетна

BGN 11.19

Брой продукти
check Продуктът е наличен

Креативна Зелена жаба седи на тоалетната чиния и пише sms-и.Това украшение на жаби ще добави на шега вашата офис работа, забавна жаба може да ви накара да се чувствам спокойна по време на работа; също така може да се използва и като притежател на молив, перфектно организира вашите дръжки и малки прибори за хранене, за да направят пространството по-чист.Фигурка на жаба, изработен от нетоксичен и екологично чиста смола,така че тя ще изглежда като нова в продължение на много години.Забавна жаба извайване на статуята на притежател на молив, подходящ за спални, хол, офис или фантастичен подарък за вашите деца, приятели и роднини.Тези жаби са около 5-1/2" x 2-3/4" x 4-3/8" с 1-3/8" с притежател на молив, щеше да е добър очарователна декорация и забавно допълнение към вашия живот.Вие ще получите новост-лягушачий титуляр за моливи, в добра опаковка.Чудесно като колекция, украса и за подарък. - Нежно и колекционерско декоративно занаят и функционален титуляр за моливи. - Идеален за съхранение на химикалки, моливи, комплект, ножици и т.н. - Хубаво мультяшное образ на жаба, радующее очите и дарящее ви добро настроение. - Добави на шега в своя офис работа, забавна жаба може да ви накара да се чувствам спокойна по време на работа. - Чудесно като декорация в дома, художествена колекция, рожден ден, на кола, на признателност, подарък, подаръци и празнични събития и т.н.

Свързани продукти..