• New
Автоматична Маши За коса, Eschindler Безжичен Безжична Автоматична Маши За Стайлинг на Коса Керамични Буре с 6 Настройки на температурата и LCD таймер Бързо загряване (си?
zoom_in

Автоматична Маши За коса, Eschindler Безжичен Безжична Автоматична Маши За Стайлинг на Коса Керамични Буре с 6 Настройки

BGN 29.59

Брой продукти
check Продуктът е наличен

[Автоматична извиване на един клик]Тази подобрена безжична извиване използва само бутона за автоматично създаване на красиви къдрици или вълни, по всяко време и на всяко място.Никакви умения не се изисква!. [Безопасна защита и анти-obfuscated]Безжична извиване използва интелигентен чип сензор, който автоматично спира ролки, когато косата са поставени прекалено много или неправилно.Няма блокирани и счупване на косъма, което го прави по-безопасен за употреба.Автоматична извиване има двухслойную теплоизоляционную конструкция за защита на ръцете от моментно нагряване на повърхността. Портативен автоматичен маши за коса подходящ за красиви дами, млади момичета и елегантни жени, за да отидете навсякъде, дори и ако пътувате по целия свят.Елате с фиби и гребен, това е перфектният избор за подарък за вашето семейство и на вас самите. [6 температурни настройки и настройки на таймера]Температурата, времето и посоката може да се регулира.Можете да изберете температура 150-200 °C (300-390°).Моделиране време може да се регулира в рамките на 8-18 секунди, а посоката на вълна може да се регулира в съответствие с потребностите на различно качество на косата и идеална форма вълни могат лесно. [Топли съвети]1. При първото използване на ролките за коса се загрява нагревателен прът за 2-3 минути. 2.Батерията трябва да бъде напълно заредена след получаване.Моля, натиснете и задръжте бутона "къдри", докато не издадите звуков сигнал.3. По-добре всеки път да вземе малко количество коса, за да се предотврати залепване на твърде големи количества коса.

Свързани продукти..