• New
Nti-Bark Device, Intelligent Vibration Anti-Bark Device, Акумулаторна батерия Нашийник за лай на кучета, Нашийник за дресура на кучета, с функция за управление, Подходящи за малко по-големи ?
zoom_in

Nti-Bark Device, Intelligent Vibration Anti-Bark Device, Акумулаторна батерия Нашийник за лай на кучета, Нашийник за дресура

BGN 43.04

Брой продукти
check Продуктът е наличен

* [Характеристики на продукта] Звук + вибрация + електрически шок + мигаща светлина, може да се използва за търсене на кучетата през нощта. * [Принцип на продукт] Когато кучето си лае, до известна степен, продуктът работи автоматично.Първо на звука, после на вибрация, после трусове, след светкавица. * [Акумулаторна батерия] Нашийник barkless разполага с вградена батерия с капацитет от 280 mah и може да бъде напълно заредена за 2 часа.Време на автономна работа на продукта е 14 дни.По време на зареждане на цифров тръба може да показва нивото на заряд на батерията и 7 е пълен. * [Ново]-Яка каишка-това е син отразяваща колан, който може да се регулира, за да я направи по-привлекателна.Благодарение на водоустойчив характеристики с използване на висококачествени материали боя от кора достигна водонепропускливост IP45 и може да се използва на закрито и на открито в дъждовно време. * [3 режима] Звук, вибрация, токов удар.Ако състоянието на вибрации се равнява на 0, а след това продукта може да издава само шум и удари с електрически ток.Ако позицията на токов удар, е равна на нула, тогава продуктът вибрира само от шума.Ако разпоредбите на вибрации и токов удар, не са равни на нула, а след това артикул първо ще издаде звук, след това завибрирует, а след това ударится ток.Можете да регулирате чувствителността с помощта на 7-степенна скоростна кутия.Име на цвят : черен Характеристики на продукта : 1. Продължително натискане на бутон S, продуктът може да започне да мига в продължение на дълго време, което е удобно за разходка с куче през нощта. 2. Акумулаторна батерия и водоустойчив. 3. Цифров тръба показва вибрации, електрически шок и чувствителност нащърбена кора, корк. 4.7 регулиране на чувствителността на зъба шок и електрически удар. 5. Ако състоянието на вибрации се равнява на 0, а след това продукта може да издава само шум и удари с електрически ток.Ако позицията на токов удар, е равна на нула, а след това на продукта, могат да вибрира само от шума.Ако разпоредбите на вибрации и токов удар, не е равно на 0, тогава артикул първо ще звучи, а след това да вибрира.Перешок 6. За пълното зареждане на устройството отнема 1 час, а срокът на служба на батерията е 14 дни.При зареждане цифров тръба може да показва мощност и 7 е пълен. 7. Обиколка на колана на кучето : 7.4 "-23.5" 8.Единичен размер на продукта : 65 * 33 * 34mm (12.5 X1.3 X1.3n) 9. Капацитет на батерията : 280m Ah Съдържанието на кутията : Приемник x 1, найлон въже x 1, захранващ кабел x 1, тест светлина x 1, x ръководство 1, кутия цвят x 1. Ние се ангажираме да ви предоставим най-доброто обслужване.Ако имате някакви въпроси, ние ще ви предложим задоволително решение в рамките на 24 часа.

Свързани продукти..